moze zaryzykuje
 P podeslijcie mi na pw linka do torrenta bo jak naciskam to pokazuje mi sie bialy ekran ;/ chyba dlatego ze nie jestem zaregowany
P podeslijcie mi na pw linka do torrenta bo jak naciskam to pokazuje mi sie bialy ekran ;/ chyba dlatego ze nie jestem zaregowany				

no własnie i co teraz no no!

Ja tez sciagam zobaczymy panowie
 Ja tez sciagam zobaczymy panowie 

matek2305 napisał(a):No nie wiem ale dzisiaj bedzie wiadomo na 100%

cinek4 napisał(a):Heh wszscy mysla ze to fake ale sciagaja mimo wszystko

matek2305 napisał(a):Need for Speed - Carbon PC DVD ENG-RELOADED

nevesu napisał(a):koledzy z Indii sciagaja wieczorem dam znac czy dziala
 niech budda bedzie z nimi
 niech budda bedzie z nimi  

))
))

OlooS napisał(a):warto

P
P

Siema Ludzie, To jest Napewno FUll Wersja BEnio nie daje Shit'u... Ja to SCionglem I MI dziala Ok.. Super Gra Benio JEst Bogiem Nfs Carbon Nalogiem.. PozDro... Super Gierka... I dawajcie wiecej seddow...
 ??
 ??

OlooS napisał(a):Siema Ludzie, To jest Napewno FUll Wersja BEnio nie daje Shit'u... Ja to SCionglem I MI dziala Ok.. Super Gra Benio JEst Bogiem Nfs Carbon Nalogiem.. PozDro... Super Gierka... I dawajcie wiecej seddow... d(*_*)b Narka Ludzie... d(*_*)b PozDro For All !!! ))

i poprosi o screeny
  i poprosi o screeny 

OlooS napisał(a):nie wiadomo

cinek4 napisał(a):chyba to nie fake

(dla mnie to 85% szans ze fake)
 (dla mnie to 85% szans ze fake)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości