anders napisał(a):nie wiem czy to jakis zart ale demko chyba nie ma ponad 2,5 GB Confused

ciekawe czy tonie fake

anders napisał(a):nie wiem czy to jakis zart ale demko chyba nie ma ponad 2,5 GB Confused

DeadOrAlive napisał(a):Nie ma czegoś takiego (a przynajmniej oficjalnego z M$)
 ...
 ... 

Jackson05 napisał(a):przecież na allegro juz takie sprzedają albo niestety fake.

...
 ... 

Amistad18 napisał(a):nie wie o co chodzi i kupuje

ściągnął z emula tego carbona ale nie ma miejsca na dysku i nie ma jak sprawdzić czy działa. Więc nagrał to na płyte mojemu koledzie i u niego nie działało (niby napęd dvd się włączał i wyłączał i pomyslał on że to napęd jest zwalony). Ja dostałem płytkę we wtorek, pędze do domu wkładam ją do kompa i pokazuje się taki komunikat:
 ściągnął z emula tego carbona ale nie ma miejsca na dysku i nie ma jak sprawdzić czy działa. Więc nagrał to na płyte mojemu koledzie i u niego nie działało (niby napęd dvd się włączał i wyłączał i pomyslał on że to napęd jest zwalony). Ja dostałem płytkę we wtorek, pędze do domu wkładam ją do kompa i pokazuje się taki komunikat:

ale z kąd ona by się w necie znalazła
  ale z kąd ona by się w necie znalazła 

| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP
| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP

mrkey napisał(a):nie wiem czemy ale zawsze seria NfS kojazy mi sie z filmem "szybcy i wscieki"
 Kazdy kto obejrzy film chcialby zagrac w cosik podobnego.. i dlatego EA wypuszcza gre troche pozniej niz premiera filmu..
 Kazdy kto obejrzy film chcialby zagrac w cosik podobnego.. i dlatego EA wypuszcza gre troche pozniej niz premiera filmu.. 

MałyMichał napisał(a): ps2 i psp
 Demko carbona moim zdaniem powinno sie niedlugo ukazac
 Demko carbona moim zdaniem powinno sie niedlugo ukazac

http://rapidshare.de/files/32779198/erto.rar.html 
Hasło:
www.nemix.ru 

OlooS napisał(a):stnieje możliwość skorzystania z speedbrakera podczas wyscigu w multi.

anders napisał(a):szpak00 napisał(a):jak bedzie taka grafa to EA odwalila kawal dobrej roboty
tylko jak bedą kosmiczne wymagania to dużo osób sobie nie pogra

DROPKICK napisał(a):Z tego co wyczytałem gdzieś wczoraj na necie. To wymaganie co do grafiki to minimum 128MB i pamięć RAM 1GB.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości