fluid napisał(a):giemzol napisał(a):FUCK YOU ALL!!!!!!!W dupie mam wasze forum A te ostrzerzenie D!upka GOODBYE ASSHOLL
ehhh widac jak cie rodzice wychowali...
z mojej strony to moge ci tylko spuscic porzadny wpier*dol to moze ci sie normalne myslenie wlaczy
jeszcze o tym nei wiesz ale niebawem inaczej porozmawiamy...
twoje IP
83.30.151.91
kto chce moze sie z nim zabawic...prosze bardzo

Fifa napisał(a):Maniaczek jak to trzeba sciagnac?trzeba sie gdzies zarejstrowac albo cos?
Z gory thx
no such file or directory

fluid napisał(a):kto chce moze sie z nim zabawic...prosze bardzo

Marina Del Rey, California, United States 

Marklar napisał(a):Mi np nie chce się gra odpalić na tym 24 megowym obrazie płyty a u kumpla działa normalnie. Jedyna nadzieja dla mnie to chyba czekać aż wyjdzie normalny crack.

kim napisał(a):Powiedcie mi tto jest podzielone na 10 częsci? i wszystkie trzeba sciagnąć?
 Są tam tylko 2 pliki: *.mdf i *.mds.
 Są tam tylko 2 pliki: *.mdf i *.mds.

help meee ja chce w fifę grać.
 help meee ja chce w fifę grać.

looky napisał(a):no i jeszcze tutaj mnostwo torrentow do fify 06
Kod:
looky napisał(a):co do tematu to - (czy na forum mozna podawac linki do torrentow??)
 to juz nie pierwszy raz........Bałagan, delikatnie mówiąc to rób sobie w piaskownicy....A na tym forum przestrzegaj zasad......Jeden Twoj wyskok jeszcze i HASTA MANIANA, bo ja do sciany mowic zamiaru nie mam........Bedzie Twoja osoba na uwadze, wiec sie pilnuj..........RESZTY TEZ SIE TO TYCZY!!
 to juz nie pierwszy raz........Bałagan, delikatnie mówiąc to rób sobie w piaskownicy....A na tym forum przestrzegaj zasad......Jeden Twoj wyskok jeszcze i HASTA MANIANA, bo ja do sciany mowic zamiaru nie mam........Bedzie Twoja osoba na uwadze, wiec sie pilnuj..........RESZTY TEZ SIE TO TYCZY!! Dajcie Wreście Normalny Link Do FIFY 06 PL HTML obraz plyty a nie torrent

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości