A co do DC, swojego czasu 1-2 na ~4 godziny. Ale to też zależy od "statusu"/"stanu" (czyli np. upgrade'owanie sprzętu, update softu itd).

wiem ze będe grał na ser. 2.4.x
 wiem ze będe grał na ser. 2.4.x 

,pisze dlatego ze może to sie komuś przydać
,pisze dlatego ze może to sie komuś przydać  Potem wystarczy z 2.4.0 dograć do najnowszego
 Potem wystarczy z 2.4.0 dograć do najnowszego 

Druid - Feral/ Restoration/Balance
 Druid - Feral/ Restoration/Balance
 Hunter- Brutal Gladiator's Pursuit
 Hunter- Brutal Gladiator's Pursuit
 Mage- Brutal Gladiator's Regalia
 Mage- Brutal Gladiator's Regalia
 Paladin- Holy/ Retribution/ Spell Damage
 Paladin- Holy/ Retribution/ Spell Damage
 Priest- Holy/ Shadow
 Priest- Holy/ Shadow
 Rogue- Brutal Gladiator's Vestments
 Rogue- Brutal Gladiator's Vestments
 Shaman- Enhancement/ Elemental/ Restoration
 Shaman- Enhancement/ Elemental/ Restoration
 Warlock- Dreadweave/ Felweave
 Warlock- Dreadweave/ Felweave
 Warrior- Brutal Gladiator's Battlegear
 Warrior- Brutal Gladiator's Battlegear

ToServeAndProtect napisał(a):Fjudejs
1. Zyjemy w Polsce gdzie nie każdego stać na płacenie abonamentu.
2. Jak zapłacisz mi za konto z góry na rok to chętnie z tobą będę grać (niestety takie realia).
 Da się przeżyć bez gry. Jak to pani Admin pewnego serwisu o World of Warcraft mówi, życie to tort a World of Warcraft to lukier na torcie
 Da się przeżyć bez gry. Jak to pani Admin pewnego serwisu o World of Warcraft mówi, życie to tort a World of Warcraft to lukier na torcie  Bez lukru tort też jest tortem, lecz już nie tak samo smacznym
 Bez lukru tort też jest tortem, lecz już nie tak samo smacznym  
 ..Stac Cie to kupuj oryginalne gry a nie walisz mi tu bez sensowne posty o zyciu bez gier, torcie i lukrze..
 ..Stac Cie to kupuj oryginalne gry a nie walisz mi tu bez sensowne posty o zyciu bez gier, torcie i lukrze..Ludzie ja was nie rozumiem. Po co gracie na piratach? To psucie sobie całej rozgrywki! Jak się nie ma pieniędzy to nie grajcie a nie papracie się w gównie!

Sorry,the installer was unabled to start up.You may be out of hard drive space

ToServeAndProtect napisał(a):sprawdź także dysk systemowy. zrób defragmentacje dysków (powinno wystarczyć systemowej i z grą), zapuść SCAKDISKa z naprawą błędów i błędnych sektorów

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości