Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

windows vista - instalacja • programosy.pl

• Ogłoszenie:

windows vista - instalacja

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

windows vista - instalacja

Postprzez kiz22 06 Mar 2006, 17:31

Zaciągłem z jakiegoś serwera:
Microsoft Windows Vista CTP Build 5308 - 32Bit
W windowsie xp ładuje obraz do DAEMON TOOLS V4.0.3 i pojawają sie dwa okienka z błędem

Image

klikam ok i

Image

klikam ok i znika i koniec.

Gdy wypaliłem obraz na płyte dvd to podszas startu kompa z płyty instalator sią ładuje wszystko ok, wpisuje cd-key wciskan next i nic to okienko zostaje cały czas czekam 5min i nic. Gdy specjalnie wpisałem błędny zaraz wiświetliło że klucz jest nie poprawny. Co robić aby to zainstalować, morze trzeba trochę poczekać lub mam uszkodzony obraz.
Jak ktos instalował tą wersje to ile czekał aby zweryfikowało klucz.

Pomocy.
kiz22
~user

Dołączenie: 02 Lut 2006, 12:54

Postprzez gmaster 06 Mar 2006, 18:12

Kod: Zaznacz wszystko
morze

Najpierw trzeba popracować nad ortografią... heh :D

Dobra, jakbyś sie dowiedział skąd "zaciągłeś" ten obraz to byłoby dobrze i powiedz jakie dokładnie rozszerzenie ma plik, który pakujesz do deamona.
Awatar użytkownika
gmaster
~user

Dołączenie: 12 Lut 2006, 20:23
Miejscowość: Grudziądz
Pochwały: 10

Postprzez kiz22 06 Mar 2006, 19:37

Droble błędy zawsze się zdarzają a z ortografi nigdy nie byłem orłem, jeśli cię to uraziło to sorry.

Obraz ma roszerzenie ISO a zaciągłem go z http://rapidshare.de/
Jak montuje do daemona to ikonka cdrom się zmienia na tą instalacyjną.
kiz22
~user

Postprzez gmaster 06 Mar 2006, 20:53

kiz22 napisał(a):Droble błędy zawsze się zdarzają a z ortografi nigdy nie byłem orłem, jeśli cię to uraziło to sorry.

Nie, nie uraziło mnie to. :mrgreen:

Być może obraz jest jakiś uszkodzony itp. Spróbuj go zamontować Alcohol'em 120%.
Awatar użytkownika
gmaster
~user

Dołączenie: 12 Lut 2006, 20:23
Miejscowość: Grudziądz
Pochwały: 10

Postprzez kiz22 06 Mar 2006, 22:48

Montowałem w Alcohol to samo. Chyba jednak mam uszkodzony obraz. Co ciekawe w dos'ie działa tylko zawiesza się w traksie sprawdzania cd-key. Chyba musze ściągnąś jeszcze raz, tym razem ściągne w sieci Torrent.
kiz22
~user

Postprzez Red 06 Mar 2006, 22:56

kiz22 napisał(a):tym razem ściągne w sieci Torrent.

kiz22 napisał(a):sprawdzania cd-key

EOT
Awatar użytkownika
Red
^zasłużony

Dołączenie: 01 Wrz 2005, 10:57
Miejscowość: Piaseczno
Pochwały: 701

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości