brzbyłam tu w sprawie wgrania softu ( telefon się restartuje)
Posiadam nokię 5610
postepuje zgodnie z tą instrukcją:
Flashowanie martwej Nokii
Tym sposobem cenzura! telefon gdy nie będzie chciał się uruchomić, czyli będzie się resetował, wyłączał oraz jeszcze w innych przypadkach.
1. Uruchom program Phoenix.
2. Wybierz menu File, a następnie kliknij na Manage Connections.
3. Przesuń NO CONNECTION na górę listy (przyciskami z boku ramki) oraz wybierz Apply, a później Close.
4. Wybierz File, kliknij na Open Product, a następnie wpisz kod twojego telefonu, lub go wyszukaj (mój jest RM-78), zaznacz wyszukany model i zatwierdź - OK.
5. Z menu Flashing wybierz Firmware Update.
6. Kliknij na ... z prawej strony pola Product Code, z listy wybierz żądany Product Code i zatwierdź przyciskiem OK, jeżeli go nie ma, wpisz wybrany.
7. W oknie Firmware Update zaznacz "ptaszka" Dead phone USB flashing.
8. Podłącz telefon do komputera i kliknij Refubrish (przy Restore User Product będzie wyskakiwał błąd).
9. Kiedy pojawi się komunikat: Waiting for USB device. Press phone's power button (if you start from dead terminal), wciśnij włącznik telefonu, aż zaczyta i poczekaj na zakończenie flashowania.
lecz nie wychodzi mi to

więc zaczne od tego iż po włączeniu opcji MANAGE CONNECTIONS nie było opcji usb więc dałam new i tam wybralam usb i jakos sie pojawilo nie mam zielonego pojecia czy dobrze czy zle
Dobra idziemy dalej;]
Później jest wybieranie produktu no to akuratwszytsko w porzadku;D
dalej zobaczcie na zdjeciu co nastepuje;]
http://zapodaj.net/b958f61aa0d3.jpg.html
I teraz mam do wszystkich tych którzy się na tym co nie co znaja Co mam robic zeby to bylo dobrze? gdzie popeniam blad?
Bardzo była bym wdzieczna zajakąłkolwiek radę, wskazówkę
Pozdrawiam