Mati - z jednej strony masz rację - ale w rzeczy samej - ebay jest z większą kasą - ma swoje zasady i choć są już zgrzyty (nawet właśnie ten beznadziejny panel administracyjny- dlatego szukam tego programu - bo w porównaniu do allegro - to obraz nędzy i rozpaczy) - obroty po 3 dniach już zaczynają przeganiać świstaka z jego rocznym stażem. Ponadto wczoraj wystawiłem aukcję - na próbę_ i już mam kilka ofert - a najfajniejsze jest to, że jest masa odzewu na meila z niemiec, stanów, holandii - (tu mała dygresja - angielski i niemiecki - uczcie się chłopaki - bo tylko znajomość języków da wam szansę przeżyć

) nawet już dogadałem się z kolesiem z holandii - że prześle mi kasę w kopercie a ja mu paczkę. Tu należy podkreślić jedną rzecz - wystawiając aukcję - koniecznie trzeba pisać tekst po polsku i angielsku - a w tytule używać jak najmniej polskich zdrobnień - jak najwięcej oryginalnego brzmienia. Wtedy wyszukiwarki z innych landów szybciej łapią

.
I TO jest mati właśnie przewaga ebaya nad allegro - powiedzmy sobie szczerze - allegro nie pociągnie długo - bo i tak przegrają sprawę w sądzie - a anglicy dojdą do porozumienia i połączą w jedno oba serwisy - w sumie wiadomo, że kasa rządzi
pozdrówka
I-R-A
edit IRA: przy rejestracji nie wpsywać polskich znaków - unikać ł, ć, ś itp. bo na zachodnich stronach wychodzą wtedy fajne szlaczki - chińszczyzna jednym słowem