Jezeli chcesz ktoregos z tych 2 co wymieniles w temacie to raczej W580i ;] 5130 jest taki troche dziwny z wygladu, nie ma nic fajnego, jakosc dzwieku na sluchawkach nie jest taka SUPER, po prostu "dobra". Wyświetlacz jest sredniej czytelnosci, glosnik wbudowany marny troche... W580i jak dla mnie jest zaje*** z wygladu, bo kiedys nawet chcialem go sobie zakupic, co do jakosci dzwieku, wyczytalem dosyc niedawno, ze jest na ktoryms, chyba 5miejscu pod wzgledem jakosci muzyki, zakupisz jakies dobre sluchawki i bedziesz w niebie podejrzewam. Jesli chodzi o jakis inny telefon, to polecam Nokie E51 ;] mam ją juz z 2 tygodnie i jest zarombista, niezly glosnik, przyzwoita jakosc na sluchawkach (dokupic trzeba jakies dobre sluchawki i bedzie super) , Symbian dziala bardzo szybko, nic sie nie tnie, wg niektorych niewygodnie pisze sie smsy, jak dla mnie pisze sie bardzo wygodnie, wyswietlacz czytelny, czujnik oswietlenia dobiera idealnie jasnosc ekranu i klawiszy, do tego jest lekki, wygodny i ladnie wyglada, chociaz na pierwszy rzut oka tak "najzwyklej"
mam nadzieje ze pomoglem, pozdrawiam
Autor postu otrzymał pochwałę
AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat