witam. otóż mam problem tego typu że grając w the sims 3 aż do dodatku zostań gwiazdą chodziło normalnie tzn. wiadomo zdarzało sie jakies 2-4 sekundowe zaciencie raz na klilka minut ale to już zauważyłem że to od dłuższego grania jedną rodziną i światem się tak robiło. ale problem polega na tym że już łacznie z dodatkiem cztery pory roku gra zacina się na maxa czyli na ok 5 sekund co kilka chwil np . sim miał sobie pograc na kompie i dochodzich chyba z 2 minuty. tak sie po prostu nie da grać. zauwazyłem na innych tego typu tematach że nie tylko mnie sie tak dzieje ale niektórym działa tak już na wymarzonych podróżach więc moja teza wygląda tak że im więcej dodatków tym nawet najlepszy komputer nie da sobie rady a moj komp ma z 4 razy lepszego kopa niż wymagają simsy 3 windows 7 sp1, procesor: intel corei3-2100 3.1GHz, pamieć: 8GB, zasilacz: aerocool E80-500, karta graficzna: ASUS GTX 560 Ti DC. nie wiem już co robic no bo owszem mogła by mi sie nie zacinać ale kosztek odinstalowania kilku dodatków. prosze o pomoc. z góry dzięki.