To z nerwow przepraszam najmocniej
Witam wszystkich bardzo serdecznie hehe ja sie na forach nie udzielam tylko jak mi jakis problem wyskoczy. Pragne dodac ze na forum zagladam wtedy kiedy naprawde nic w necie znalezc nie moge i proby, reinstalki i wszystko temu podobne nie pomagaja.
No wiec jak narazie wszystkim ta gra z tego "orginalu" odemnie chodzi tylko nie mnie, reisntalke gry robilem, sterow tez. A crack.... a co to od Krakowa to wzieli ? Nie no na powaznie w menadrzerze urzadzen przy tej tej aplikacji ktora powoduje bialy ekran jest taka nazwa "This game requires a never version of windows media playerand windows media codec". I co ja mam z tym zrobic?
Probowalem wgrac te kodeki ktora dostarczaja wraz z gra i wyskakuje mi ze juz one sa i instalacje nie bedzie kontynuowana, no to o co chodzi. Kodeki sa, wszystko jest, innym chodzi a mnie nie?
Tylko nie ratujcie mnie postem format
[ Dodano: Dzisiaj o 23:29 ]Ale zem trzenac gafe, ale to przez ta gre, nie lekarstwo tylko crack
[ Dodano: Dzisiaj o 23:31 ]raczej nie walnalem gafy nie doczytalem ze tu pewne slowa zamieniane jest na inne

ale mniejsza z tym mam problem mam nadzieje ze ktos mi pomoze