Od pewnego czasu mam Test Drive Unlimited 2 na konsolę ps3, i szczerze mówią gra nie jest żądną rewelacją.
Mało stacji radiowych, słabo rozwinięty tuning, marny model jazdy - nie czuć w ogóle masy auta, nie dopracowany model jazdy samochodów z serii A i C - B nawet nawet trzyma poziom.
Pierwszy z nich jest pojawianie się widoku dopiero jak jedziemy, kto grał lub oglądał recenzję pewnie wie co mam na myśli ( chyba że ma to powiązanie z "realistycznością", mam na myśli zasięg ludzkich oczu - to wtedy zwracam honor ), drugim jest to że czasami są pewne bugi w grze, np jadę autem między asfaltem a "ziemią", i nagle samochód wyskakuje jakby o coś zaczepił, pragnę uwzględnić, że był na wysokim zawieszeniu. Jest to pierwsza, poza dwoma RPG'ami którą skończyłem w połowie ( druga wyspa )
Punkty dostaje za :
*oryginalne umiejscowienie wyścigów ( Ibiza I Oah )
*zalegalizowane samochody ( szkoda że marek takich jak : BMW I Lamborghini które niestety nie pozwoliły na uwzględnienie swojego "wizerunku" w grze - z poprzednią wersją bodajże było tak samo )
*nawet ładną grafikę, choć jak na ten rok mogli by się bardziej postarać
*ładny wygląd samochodów od środka
*zmienną pogodę oraz kilka innych pierdółek
Moja ocena gry to 6/10
A jak wy oceniacie Test Drive Unlimited 2 ?
Prosiłbym o dłuższy opis, żeby inni którzy chcą kupić grę mogli się najpierw zastanowić czy na 100 % ją chcą.