No to ja sie wypowiem o tym Se z610i: Z przodu rowniez ma lusterko, gwarantuje ze nie peknie przy pierwszym lepszym upadku, tego telefonu uzytkuje moja siora (akurat wypadlo ze kolor niebieski), Telefon bardzo wytrzymaly, zdjecia w dzien sa w ekstra jakosci jak z aparatu, lecz gdy jest ciemno to nie sa juz takie super ale sa ok. Co do tej motoroli nie mam przekonania, uzywalem jej dwa miesiace lecz szybkko z niej zrezygnowalem, najbardziej denerwujaca byla funkcja odtwarzacza, gdy sie wlaczylo piosenke z galerii i zamknelo telefon to gdy sie otworzylo on sie tak jakby minimalizowal, ale minus: piosenka gdy sie skonczyla leciala od poczatku (trzeba bylo recznie zmieniac), jest co prawda odtwarzacz w javie co zmienia piosenki ale nie mozna go zminimalizowac

Ja bym wybral tego Z610i, mp3 gra naprawde glosno i bardzo czysto bez zadnego szumienia, najbardziej mi sie podobaja w nim realistyczne basy podczas sluchania nawet przez glosnik

A... zdjecia z tej motoroli nie sa takie ladne na kompie, na telefonie ladnie wygladaja lecz po wrzuceniu ich na kompa wygladaja o wiele gorzej. Jeszcze plusem w tym z610i sa wideorozmowy, narazie nikt ich raczej nie uzywa lecz kto wie co bedzie kilka miesiecy? Jednak decyzje musi podjac Twoja mama, Jezeli masz jeszcze jakies pytania co do tego Se albo do tej motoroli to pisz, chetnie Ci odpowiem. W komisach jest kilka tych nokii 6131, powiedz swojej mamie zeby sobie go zobaczyla (moja mama go uzywa i bardzo sobie chwali). Pozdrawiam