Mike napisał(a):1. Jak wygląda kwestia stabilności (chodzi o symbianowe przypadłości, czyli np. nie odpala się menu)?
Jeśli chodzi o stabilność to faktycznie zdarzyło mi się może ze 2 razy że menu nie nie włączało. Miałem też sytuacje że odrzuciło mi kartę sim, ale to po upadku i stawiam że simka mogła się przesunąć
Mike napisał(a):2. Prędkość działania (zwłaszcza, gdy w galerii jest dużo śmieci)?
Prędkość działania jak dla mnie jest zadowalająca. Wiadomo to nie jest to samo co na E52 ale dużej różnicy nie ma

Co do zawalonej galerii to się nie wypowiem, bo nie mam tam nic. Kupowałem go pod katem pisania dużej ilości smsów oraz jako modem dla laptop. W obu zadaniach jakie przed nim postawiłem spisuje się świetnie

Mike napisał(a):3. Jak długo mniej-więcej wytrzymuje bateria (brzy jakim wykorzystaniu fona)?
Dość sporo drukuje, jakieś 200 smsów dziennie czasem nawet więcej. Dodatkowo zaglądam na fejsbuka a także na inne strony za pomocą opery pod symbiana.
Przy takim użytkowaniu bateria starcza na 4-5 dni, co mnie w zupełności zadowala.
Mike napisał(a):4. Jakie wg. Ciebie ma wady - co pracuje nieprawidłowo, co Ci w nim się nie podoba?
Wadą na pewno jest brak ładowania po przez USB, zwłaszcza przy korzystaniu z niego jako modem

Po za tym nie zauważyłem jakiś szczególnych wad