x X x napisał(a):Hah, to może podaj jakiś niezaprzeczalny fakt
zwoli napisał(a):w sumie 2-3 dni to tez nie jst dlugo jak na nokie
zwoli napisał(a):w sumie 2-3 dni to tez nie jst dlugo jak na nokie
x X x napisał(a):Takie słówko co do N95 - z reguły bateria w N95 nie trzyma dłużej niż jeden dzień, oczywiście używając telefonu
Dementor napisał(a):Zależy czy bedziesz ciągle używal bajerów typu odtwarzacz mp3 itd
fibi07 napisał(a):używając tzn? wiesz, mogę mieć animację na wygaszaczu, długo podświetlony wyświetlacz i to na maxa ustawiona jasność, włączony bluetooth i masz o wiele mniej baterii.
fibi07 napisał(a):jest program na S60v3, który ustawia jakoś modyfikację telefonu (sam z siebie), na tyle aby wystarczyło dłużej. po prostu używa jak najmniej bajerów itp.
zwoli napisał(a):symbian czesto bedzie uzywany
zwoli napisał(a):mp3
x X x napisał(a):Jeśli chodzi o jakość dźwięku jednak to N95 mojemu Samsungowi nie dorówna
x X x napisał(a):Prawda, spotkałem się w Nokii z szumami (w E51), ale o dziwo tylko przy podłączonym adapterze z jack'a 2,5" na 3,5".
x X x napisał(a):N95 ma duże szumy,
x X x napisał(a):Poza tym telefon gra lepiej od 5310
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):Prawda, spotkałem się w Nokii z szumami (w E51), ale o dziwo tylko przy podłączonym adapterze z jack'a 2,5" na 3,5".
a ja się nie dziwie, podłącz normalne słuchawki - nie będzie szumu. poza tym czemu porównujesz telefon biznesowy do swojego telefonu?
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):N95 ma duże szumy,
no to chyba była Nokla a nie Nokia. Jakoś sluchałem na normalnych słuchawkach (Creative) i szumów nie słuchałem. Niech podłączy normalne słuchawki a nie takie kioskowe za 3zł. Równie dobrze mogę tak samo powiedzieć o mojej 3250 że ma beznadziejny odtwarzacz, a tak na prawdę to wina słuchawek bo nie przenoszą całego pasma słyszalnego przez ludzkie ucho. Po podłączeniu chociażby Logitechów za ok 40zł telefon gra miodnie, lepiej od N95.
telefon gra miodnie
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):Poza tym telefon gra lepiej od 5310
nie uwierzę że jest telefon który gra lepiej od niej. nie ma opcji.
x X x napisał(a):Normalne słuchawki, tzn jakie? Od kiedy to normalne słuchawki posiadają złącze jack 2,5" ? Oświeć mnie, bo ja się spotykam tylko z 3,5" albo 5" (coś około tego, nie pamiętam już rozmiaru). Tylko dziwactwo Nokii, które daje właśnie taki efekt. No chyba, że kupisz ich oryginalną przejściówkę, która jest przynajmiej 10x droższa od takiej przeciętnej, to szumów (może) nie będzie.
x X x napisał(a):A podałem przykład E51, bo o N95 też słyszałem, że szumi
x X x napisał(a):Ale to, że szumami przez słuchawki to dowaliłeś teraz nieźle<rotfl>
x X x napisał(a):I od kiedy słuchawki Creative lub jak podałeś Logitech są hmm... "normalnymi" słuchawkami?
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości