Okocza napisał(a):x X x napisał(a):Normalne słuchawki, tzn jakie? Od kiedy to normalne słuchawki posiadają złącze jack 2,5" ? Oświeć mnie, bo ja się spotykam tylko z 3,5" albo 5" (coś około tego, nie pamiętam już rozmiaru). Tylko dziwactwo Nokii, które daje właśnie taki efekt. No chyba, że kupisz ich oryginalną przejściówkę, która jest przynajmiej 10x droższa od takiej przeciętnej, to szumów (może) nie będzie.
Normalnymi słuchawkami miałem na myśli słuchawki normalnej firmy a nie firmy krzak. Poza tym do słuchawek podłączanych do popportu (zestaw AD-41) Nokia dodaje przejściówkę do 3,5".Jest droższa ale jest zrobiona z lepszych materiałów. Tak samo kup buty na jakimś bazarze a w jakimś sklepie. Masz odpowiedź.
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):A podałem przykład E51, bo o N95 też słyszałem, że szumi
E51 szumi bo to nie jest telefon który służy do odtwarzania muzyki, to jest telefon biznesowy. Proste.
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):Ale to, że szumami przez słuchawki to dowaliłeś teraz nieźle<rotfl>
Dowaliłem, nie dowaliłem, porównaj sobie dźwięk z jakichś Sennheiser' ów za ok 1k a z jakichś tanich słuchawek, wtedy pogadamy.
Okocza napisał(a):x X x napisał(a):I od kiedy słuchawki Creative lub jak podałeś Logitech są hmm... "normalnymi" słuchawkami?
Noralnymi dla przeciętnego człowieka. Nie każdego stać na słuchawki za ileś set złotych.
zwoli napisał(a):lektury a lektury a czesto sei zwiesza ?? bo kolezanka ma N81 i mowi ze czesto jej sie wiesza kom , i baaaaardzo trudny w osbludze ..
x X x napisał(a):telefon szumiał na przejściówce za kilka złotych
x X x napisał(a):To dlaczego nie szumi bez przejściówki?
x X x napisał(a):Tanie, ba, żadne słuchawki nie szumią
x X x napisał(a):przejściówce za kilka złotych
Okocza napisał(a):a to dlatego żę używając przejściówki dodatkowo tracisz ze źródła dźwięku.
x X x napisał(a):Tutaj jak już napisałem była to moja własna opinia. Ja też nie używam słuchawek za "ileś set złotych", bo mnie na to nie stać (a szkoda), ale nie kupuję też byle czego lub byle jakich firm, co czy jakie kupił by przeciętny człowiek.
fibi07 napisał(a):ale nie ucina dużo pasma, przyjemnie się słucha.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości