Wiem, że forum nie jest przeznaczone do zadawania takich pytań ale nie wiem gdzie szukać pewnej rzeczy i zmuszony jestem zadac pytanie tutaj.
Moze to wydać się niektórym dziwne ale poszukuję Krzesełko takie jakie jest na stadionach sportowych. Problem w tym że na stadionach u mnie gdzie mieszkam nie ma takich krzesełek. W miejscowości sąsiedniej są ale dyro tamtego ośrodka nie chce sprzedać używki i kręci nosem. Moja sytuacja jest trochę pogmatwana bo poszedłem na pewien układ z wykładowcą i w zamian za zaliczenie egzaminów, które mi zaliczył wykładowca mam mu załatwić takie krzesełko dla chorej matki, która nie może chodzić a czasami trzeba ją przenieść. Problem w tym że w sklepach sportowych nie mają tego krzesła, na allegro też nie widziałem a raczej nie spotkałem. Mieszkam jakieś 80 km od krakowa i może ludziska z tamtych terenów odwiedzajace to forum mogą wiedzieć gdzie mogę kupić coś takiego. Chociaż moze ktoś z Polski na forum mógłby załatwić takie krzesło - uzywkę nie musi być nówka z sklepu. Z tego co sie orientuje nowe krzesło kosztuje około 50 -60 zł. O używce kwestia się dogadania. Jezeli ktoś wie gdzie mogę coś takiego dostać albo ma dostep to chetnie coś takiego odkupie. Pozdrawiam i przeprasazam moderatora za zamieszanie tym moim pytaniem. Tomasz
Edit MaTi: Na prawdę nietypowe, dlatego zamykam temat jeżeli ktoś będzie miał konkretna propozycje piszcie na pw do Tomasz-a.