cytat z innego forum:
Ostatnio na Allegro rozglądam się za jakimś telefonem komórkowym. Wiele aukcji obserwuję, toteż na moją skrzynkę czasem dochodzą różne "cudowne okazje" od różnych userów Allegro. Większość zgłaszam jako spam, ale dzisiaj przyszło coś, co może być ciekawe/zupełnie dziwne *
* - niepotrzebne skreślić
Dostałem Mail od Użytkownika BEZ pełnej aktywacji, zero komentów. Mail brzmiał:Witaj :
Czy chciałbyś na święta kupić telefon taniej niż gdzie kolwiek indziej a w dodatku nie wychodząc z domu ? Czy chciałbyś być obsłużony profesjonalnie a przesyłke dostać tak szybko jak to tylko jest możliwe choćby miała leciec z drugiego końca świata ? Jeśli cenisz sobie prfesjonalizm i nie chcesz przepłacać zajżyj do naszego sklepu z pewnościa zaskoczą cię tak niskie CENY !
ZAPRASZAMY .
http://www.multigsm.sold.pl/
Z góry dziekuje za zainteresowanie
Monika Tępska .
Wszedłem, obejrzałem... Ceny mają NAPRAWDĘ niezłe, ale brak jakiegokolwiek adresu firmy. Mam IP nadawcy (83.24.135.214), ale nie widzi mi się być wydymanym na 400 zł nawet jeśli posiadałbym jego datę urodzenia. Zaraz wyślę do nich maila z prośbą o więcej info bo nigdzie nie widziałem tańszej NOWEJ Nokii 6630 czy 6600 bez simlocka.
Liczę na jakieś wskazówki - być może któryś (któraś ) z Was słyszała coś o tym. Wielkie dzięki za wszystkie wskazówki
EDIT!!!
dostałem odp na mojego mailaWitamy . Ceny telefonów są tak tanie ponieważ kupujemy je wprost od producentów przez co omijamy wszelkie pośrednictwo co daje wielkie różnice w cenach . Telefony zamawiane są na rynek Polski tzn mają fabrycznie wgrane Polskie menu i nie posiadają SIM-Locka . Gwarancje wystawia producent na 24 miesiące od momentu zakupu realizowana w dowolnym punkcie producenta na całym Swiecie . Telefonów nie wysyłamy za pobraniem interesuje nas jedynie wpłata na konto bądz odbiór osobisty w Jasienicy ( ok 60KM za Wołominem k.W-wy).Wszelkie przesyłki wysyłamy paczkami UBEZPIECZONYMI tak aby klienci wrazie uszkodzeń nie byli stratni a ponadto oferujemy możliwosć zwrotu zakupionego towaru w ciągu 14 Dni od momentu jego dostarczenia o ile nie bedzie nosił śladów użytkowania .
Kurde - kusi mnie coraz bardziej
[ Dodano: Dzisiaj o 18:01 ]
jakoś dziwnie mało informacii o danych technicznych telefonów i żadnych numerów tel adresów na stronie