Żeby odtwarzał większość tematów. (znalazłem jeden temat ale z przed roku więc na rynku się dużo zmieniło)
 Żeby odtwarzał większość tematów. (znalazłem jeden temat ale z przed roku więc na rynku się dużo zmieniło)				

empty napisał(a):Żeby odtwarzał większość tematów

empty napisał(a):Żeby odtwarzał większość tematów.

Precel napisał(a):o co chodzi

empty napisał(a):A do tego DVD mogę podpiąć mój dysk i np jeśli mam na dysku jakieś filmy to odtwarzać je prosto z dysku

Precel napisał(a):dobra i troche tansza jest wiwa

empty napisał(a):wszystkie filmy przerabiać z avi ale wtedy jakoś była okropna

Czasami jest tak, że jakieś 10 minut jest ok, ale potem znowu zawieszki i znowu... A z tego co czytałem na paru forach, to nie mnie jednemu takie coś się dzieje :[
 Czasami jest tak, że jakieś 10 minut jest ok, ale potem znowu zawieszki i znowu... A z tego co czytałem na paru forach, to nie mnie jednemu takie coś się dzieje :[

http://allegro.pl/item400009936_nagrywarka_dvd_samsung_160_gb_hdmi_dvd_sh853m.html 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości