a 2 sprawa to może mi ktoś wyjaśnić dlaczego po zainstalowaniu i włącxzeniu tego programu nie otwierają mi sie strony polskie ani zagraniczne?? co źle zrobiłem??[/b]

??
 ??

krzysiek_kat napisał(a):yhm, tylko że to nie jest po polsku... sprawdziłem i lipa... a może mi ktoś pomóc odnośnie tego łaczenia ze stronami Sad ??

krzysiek_kat napisał(a):a przez XP można jakoś zobaczyć rejestr czy potzrebuje program??

krzysiek_kat napisał(a):rejestr mam cały wyczyścić?? foldery, dane, wpisy?? nie z.upi mi sie coś??

krzysiek_kat napisał(a):ok, ale programem cały mam wyczyścić??

. mam osiedlówke (LAN) 2MB...
. mam osiedlówke (LAN) 2MB...  

krzysiek_kat napisał(a):mam osiedlówke (LAN) 2MB...

reckomar napisał(a):A jak się łaczysz przez osiedlówkę, to program nie wymaga wpisania danych bramki,adresu lokalnego itp?

. a co masz na myśli mówiąc że straciły racje bytu?? mi on bedzie chodził do jakiegos 2080 roku dzięki zabawie w biosie więc nie wiem czemu mam go usuwać... a on działa tylko że blokuje neta i to jest mój problem...
. a co masz na myśli mówiąc że straciły racje bytu?? mi on bedzie chodził do jakiegos 2080 roku dzięki zabawie w biosie więc nie wiem czemu mam go usuwać... a on działa tylko że blokuje neta i to jest mój problem...

krzysiek_kat napisał(a):bedzie chodził do jakiegos 2080 roku dzięki zabawie w biosie

hehe... ale jak go właczam to on normalnie działa, zmienia ci chwile moje IP i wogóle tylko ten net... i to mnie dziwi...
 hehe... ale jak go właczam to on normalnie działa, zmienia ci chwile moje IP i wogóle tylko ten net... i to mnie dziwi...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości