na to forum z napisem michalek:) odraz tlem z filmu Mortal Kombat jakis motyw albo z Nieśmiertelnego
 na to forum z napisem michalek:) odraz tlem z filmu Mortal Kombat jakis motyw albo z Nieśmiertelnego  dziękuje z góry
 dziękuje z góry				
 na to forum z napisem michalek:) odraz tlem z filmu Mortal Kombat jakis motyw albo z Nieśmiertelnego
 na to forum z napisem michalek:) odraz tlem z filmu Mortal Kombat jakis motyw albo z Nieśmiertelnego  dziękuje z góry
 dziękuje z góry				

co jest grane
 co jest grane 

piotr_stepien napisał(a):Mógłbym prośić o avatarka nawiązującego do serialu Bragon Ball
Z góry dzięki

*Ping *Pong napisał(a):Reveler tylko jest maly problem Sad
bo ja nie widze tych avatarow!
Scrooge napisał(a):Mógłbym prosić o to aby ktoś przerobił mojego avatara żeby nie miał już czapki mikołaja

zrobiłem sobie dziś taki avatar i prosze kogos o zmniejszenie wagi avka tak aby wszedł na forum

Scrooge

s2nto

Sith[PL]

subarupl napisał(a):ponawiam prośbe o zrobienie avatara z WoW z napisem maciek

piotr_stepien napisał(a):Ponawiam prośbę o avatara z Dragon Ball'a

Prosiłbym jeszcze o zrobienie avatara (dla qmpeli) z jakąś postacią (kobietą) z gry Lineage2 i napisem Nemea. Z góry thx.
 Prosiłbym jeszcze o zrobienie avatara (dla qmpeli) z jakąś postacią (kobietą) z gry Lineage2 i napisem Nemea. Z góry thx.

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości