Mam wielką prośbę o wykonanie kilku rzeczy, mianowicie:
1.
I. Typ grafiki : Herb zespołu piłkarskiego POTOK 1978 KARPNIKI
II. Animacja : brak
III. Wymiary : x - nie wiem. Będzie zamieszczony na serwisie futbolowo.pl
IV. Tematyka projektu : piłka nożna
V. Chciałbym by były zamieszczone następujące słowa : nazwa drużyny więc Potok 1978 Karpniki ,
VI. Barwy drużyny to czerwono białe lub czerwono niebieskie więc na herbie można by zamieścić te kolory właśnie.
Zależało by mi też na tym aby w projekcie zawarty był gdzieś Herb Gminy Mysłakowice http://img517.imageshack.us/img517/5580/477pxpolgminamysakowice.png. Gdzieś taki akcent tylko. Karpniki jak sama nazwa wskazuje to od ryby karp, więc może jakaś imitacja ryby do projektu?jakaś woda z tym....
Zastanawiałem się też nad piłką....tylko nie wiem czy nie za dużo rzeczy na raz?
Nie wiem, pozostawiam to inwencji autora

Wielkich wymagań nie mam:)
Może coś być na wzór
http://img205.imageshack.us/img205/1481/steam3.jpg
tylko kolory te co podałem wyżej i trochę zmienione:)pod moją drużynkę

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2
I. Typ grafiki : banner/button zespołu piłkarskiego POTOK 1978 KARPNIKI
II. Animacja : dowolna wg autora
III. Wymiary : ok 150x50
IV. Tematyka projektu : piłka nożna
V. Chciałbym by były zamieszczone następujące słowa : nazwa drużyny więc : Wejdź na stronę Potok Karpniki , jak wyglądać bedzie to wg autora
Ogólnie myślałem coś nad czymś takim. Najpierw napis: wejdź na stronę a potem Potok Karpniki
Lub Potok Karpniki następnie wejście i herb, ale jeszcze jego nie ma:D
Dodano Dzisiaj, 10:47:
Witam
To mogę prosić kogoś o pomoc z tym co napisałem?
Nie znam się na grafice za bardzo, a widziałem, że są tu ludzie co potrafią fajne rzeczy zrobić. Jeżeli to co napisałem ma zbyt duże wymagania czy też z innych spraw nie chcecie się tym zająć to może być to trochę uproszczone...ja napisałem tylko mniej więcej parę konkretów, bo myślałem , że w taki sposób szybciej się dogadamy

Pozdrawiam i liczę na odzew jakiś