Chciałbym procesor ,który nie będzie ograniczał karty.
Może być z różnych półek cenowych.
Lucky17 napisał(a):Jakie chłodzenie?
Lucky17 napisał(a):Czy otwarta obudowa z jednej strony zwiększa czy zmniejsza wymianę ciepła?
Lucky17 napisał(a):Czy moja płyta jest dobra do OC?
Lucky17 napisał(a):Czytałem ,że dobre. Nie warto dołożyć?
Lucky17 napisał(a):Brutus 410
Zalman CNPS10X Performa
Phenom II x4 955
Lucky17 napisał(a):Wytrzymie mój zasilacz?
Lucky17 napisał(a):Chciałem coś zaznaczyć. Próbowałem podkręcać procesor Athlon II X3 440(ten aktualny). Po podkręceniu go do 3100 (o 100Mhz) grzał się do 70 stopni C. Wydaje mi się ,że to bardzo dużo. co może być przyczyną?
No przecież i bez jakiegoś internetowego kalkulatora policzyłem, że wytrzyma. Jakie mam obawy w stosunku do niego też napisałem. Co zrobisz, to już twoja decyzja.
Ja bym brał ten sprzęt, jak zaczną się jakieś cyrki z temperaturą, czy coś, to wtedy będziemy się martwić.
Lucky17 napisał(a):Jeszcze jedno pytanko. Mam gwarancje w postaci faktury w esc.pl na 3 produkty: pamieć, płyta, proc. Chcę sprzedać procesor. jak 'podzielić' gwarancje?
Mikou@j napisał(a):Lucky17 napisał(a):Jeszcze jedno pytanko. Mam gwarancje w postaci faktury w esc.pl na 3 produkty: pamieć, płyta, proc. Chcę sprzedać procesor. jak 'podzielić' gwarancje?
Miałem ten sam problem. Sprzedałem bez gwarancji. Chyba innego wyjścia nie ma.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości