Wojtasgls napisał(a):nie lepiej z rodzicami
swiete slowa-najlepiej zaczac od slow: zobaczcie jak sie ladnie zachowalem...
Wojtasgls napisał(a):nie lepiej z rodzicami
jarski185 napisał(a):zachowales sie jak rozkapryszona 13 latka i tyle
zwoli napisał(a): i mowi zejdzcie no to ja stoje dalej
zwoli napisał(a):ja stoje dalej z kolegami i do mnie mowi zejdz ja odpowiedzialem "mówi się prosze"
zwoli napisał(a): ten wziął piłkę do ręki i rzucił we mnie z dużą siłą i dostałem prosto w twarz podszedł wywail mnie na bok i zaczyna sie na mnie drzec "jak ty sie zachowujesz co ty sobie wyobrazasz"
empty napisał(a):nie czytałem tego tematu całego ale jest taka zasada że z policjantem, adwokatem i nauczycielem nie wygrasz
zwoli napisał(a):Dzisiaj w szkole na lekcji wf doszło do niecodziennego incydentubyły trzy klasy na dużej sali i nauczyciel miał wybrać w jednej klasie zespół no to moja klasa grupka 7 osób weszlismy sobie na połówkę boiska no i stoimy podchodzi nauczyciel ktory mnie nie uczy , i mowi zejdzcie no to ja stoje dalej i podchodzi do jednego kolegi wyszarpał go na bok ja stoje dalej z kolegami i do mnie mowi zejdz ja odpowiedzialem "mówi się prosze"
a ten wziął piłkę do ręki i rzucił we mnie z dużą siłą i dostałem prosto w twarz podszedł wywail mnie na bok i zaczyna sie na mnie drzec "jak ty sie zachowujesz co ty sobie wyobrazasz" itp. no i teraz Isc z tym do pani dyrektor ? o ile on teog juz nie zrobil ?? Jak pojde powiem co było to kochany nauczyciel powie pewnie inaczej jak było a za nim wstawią sie nauczyciele no i wiadomo kto wygra nic mi nie pomoze ze za mna sie wstawia tez ucznie ktorzy tez byli poszkodowani przez niego (rzuciło sciane jednym uczniem , dziennikiem w leb walnal )
![]()
co z tym zrobic ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości