Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z multimediami w windows 98 se • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Mam problem z odtwarzaniem plików multimedialnych. Podejrzewam, że był to skutek instalacji nakładki GeoShell 4.11.10, która zakończyła się niemożliwością uruchomienia systemu (niby się uruchamiał, ale pulpit pozostawał pusty). Usunąłem ten problem poprzez przeinstalowanie systemu i wydawało się, że wszystko wróciło do normy (dźwięk jest słyszalny) lecz okazało się, że to tylko pozory. Otóż z panelu sterowania zniknęła ikona „Multimaedia”. Jednak to nie wszystko. Nie mogę uruchomić chociażby plików z rozszerzeniem WMV. Próba taka kończy się komunikatem okna „Błąd przy uruchamianiu programu” o treści „Uruchomienie pliku DDRAW.dll jest niemożliwe. Sprawdź plik aby rozpoznać problem”. Wobec takiej sytuacji pozostaję bezsilny. Przywróciłem nawet poprzednią wersję rejestru, lecz nic to nie dało i nadal jestem w punkcie wyjścia.
Czy mógłbym liczyć na pomoc w rozwiązaniu problemu?