Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z internetem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • FolderSizes • DAEMON Tools Ultra • DriverEasy • Syncovery • Farbar Recovery Scan Tool • PotPlayer
Mam następujący problem nie wiem co się stało ale gdy mam włonczone gg nie moge wejsc do żadnej gry online natomiast gdy wyłoncze to moge wejsc ale np w Gulid wars nie moge sie zalogować a w splinter cellu chaos theory loguje sie ale mam pustke żadnych serwow.Robilem formata i nic .Mam internet radiowy wszystko było dobrze . Zepsuło sie dopiero ze 2 dni temuProsze pomoc[[quote][/quote][img][/img]
Proble mój wrócił przed wczoraj dałem żeby wyłonczyć internet następnie znowu włonczyć i chodziło cały dzień w nocy załonczyłem sciąganie rano wstaje patrze a tu rozłonczyło mi coś program i znowu sie spieprzyło .Czy ktoś wie o co w tym chodzi