Pierwsze wrażenie - stary dobry Książę

Bardziej się rozpiszę jak przejdę.
Dodano 14.06.2010 20:19:28:Tak jak napisałem wcześniej - stary dobry Książę.
Ustawienia na High, na moim sprzęcie działa płynnie, nawet przy większych (a potrafią być duże) falach wrogów - co można zaliczyć na plus.
Grafika jaka jest każdy widzi, nie robi ogromnego wrażenia w dzisiejszych czasach, ale jest miła dla oka i potrafi zaskoczyć fajerwerkiem kolorów szczególnie w końcowych etapach gry - na plus.
Muzyka, kto grał w Trylogie ten wie, że osoby odpowiedzialne za soundtrack robią kawał świetnej roboty. Nie inaczej jest teraz - genialnie dobrane utwory do tego co się dzieje na ekranie. Trochę orientu, trochę szybszego brzmienia - na plus.
Fabuła, znowu piaski i dobrze. Nie trzyma się spójnie tego co się działo w Piaskach Czasu, ale nie jest bardzo naciągana.
Akcja - obiecane duże ilości przeciwników dobrze się sprawdzają. Co prawda walka z nimi nie wymaga nie wiadomo jakich kombinacji, ale ciachanie dużej ilości wrogów sprawia radość. Dodatkowo świetnie zaprojektowane lokacje, jak na Księcia przystało.
Rozwijanie umiejętności całkiem fajne, szczególnie trąba powietrzna.
Dodatkowe umiejętności jak zamrażanie wody, czy odtwarzanie fragmentów otoczenia ze wspomnień, dodatkowo zwiększają poziom trudności platformowych elementów (na padzie za pewne jest wygodniej, na klawiaturze często można sobie palce połamać)
Co denerwuje - dzisiaj w południe był problem z serwerem Ubi, praktycznie co 20min musiałem czekać na wznowienia połączenia (wieczorem było już dobrze) i jak tutaj być uczciwym ?
I na koniec, kto do cholery ustawił żeby przewijanie cud-scenek było pod PPM

Jak dla mnie gra równie świetna co TRYLOGIA.
Dodano 15.06.2010 16:33:55:Full

Dodano 18.06.2010 07:44:57:Ukończyłem grę cztery razy i muszę stwierdzić, że pomimo tego, że jest krótka, warta jest tych 99zł