eez napisał(a):KaRi napisał(a):Enermax Apollish UTCA12 TB
dżizus chrajst że to aż tyle kosztuje
To dużo?
 To co powiesz o tych wentylach?
 To co powiesz o tych wentylach?  NoiseBlocker Multiframe MF12-S1 ?
 NoiseBlocker Multiframe MF12-S1 ?				
eez napisał(a):KaRi napisał(a):Enermax Apollish UTCA12 TB
dżizus chrajst że to aż tyle kosztuje
 To co powiesz o tych wentylach?
 To co powiesz o tych wentylach?  NoiseBlocker Multiframe MF12-S1 ?
 NoiseBlocker Multiframe MF12-S1 ?				

ja przypadkiem spojrzałem na te
  ja przypadkiem spojrzałem na te   Enermax Apollish UCAP12-BL 120mm Blue kilka innych literek i cyferek i już się gubię
 Enermax Apollish UCAP12-BL 120mm Blue kilka innych literek i cyferek i już się gubię   
  , i sukcesywnie grafikę i procek (jak i nie płytę główną bo ramy 3 też by się przydały) ale zawsze muszę czekać do 10 na wypłatę więc powoli jakby co będę dokumentował przeróbki. A ... a i obudowy chyba wymieniać nie ma po co
 , i sukcesywnie grafikę i procek (jak i nie płytę główną bo ramy 3 też by się przydały) ale zawsze muszę czekać do 10 na wypłatę więc powoli jakby co będę dokumentował przeróbki. A ... a i obudowy chyba wymieniać nie ma po co  

eez napisał(a):
2 myszkiprzewodowa do gier a ta druga na co dzień. Poza tym mój 8 letni monitor hah.
Chyba nie muszę pisać jaka to obudowa co8 lat ma
KaRi napisał(a):Enermax Apollish UTCA12 TB
dżizus chrajst że to aż tyle kosztujeSith[PL] napisał(a):znalazłem 2 wiatraki 80mm ... Połączyłem kable ze starym wejściem ... tak o to wygląda
Ja użyłem stary 80mm-owy wentylator - do chłodzenia ramu bo się za bardzo grzałi wcisnąłem go między 1 kośc a radiator od proca co widać na ostatnim zdjęciu.
Mikou@j napisał(a):buda to Cooler Master Elite 332.
Super zapinki do mocowania napędów itp. a u mnie stare śrubki

niestety dla większości w tym rówież dla mnie zostanie on tylko obiektem westchnień chyba, że wygram w lotka albo obrobię bank
  niestety dla większości w tym rówież dla mnie zostanie on tylko obiektem westchnień chyba, że wygram w lotka albo obrobię bank 

Plan na następny miesiąc to dokupienie jeszcze 2 kości GEil aby zapełnić 4 banki i mieć 4GB Ramu. A w dalekiej przyszłości (1 rok) wymiana platformy na DDR3 i I5 na pokładzie
 Plan na następny miesiąc to dokupienie jeszcze 2 kości GEil aby zapełnić 4 banki i mieć 4GB Ramu. A w dalekiej przyszłości (1 rok) wymiana platformy na DDR3 i I5 na pokładzie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości