art95 napisał(a):Jeśli jednak ktoś bedzie miał jakiś pomysł to bardzo prosze zamieścić go tutaj
Radziłbym ci wysłać pismo do najbliższej firmy, bo inaczej klapa... Sam sie biłem pół roku od neostrade bo inne firmy nie chciały założyć a TPSA robiła fochy że na mojej lini nie może byc Neostrady.. Nic nie pomagało, przychodzenia do punktów, telefony.. Za każdym razem mieli mnie w du**e.. Postanowiłem napisać pisemko o sytuacji panującej u mnie na osiedlu (jedyny dom w którym nie było możliwości podłączenia neta.. dziwne nie?). Po jakichś 10 dniach przyjechał technik i problemu nie było..
Chodzi o to że firmy chcą się upewnić że bierzesz usługe a nie że zamówisz pociągną kable czy co tam potrzeba a ty nie weźmiesz usługi.. Troche kretyńskie to ale cóż Polska...
Ja mam w tej promocji (umowa na 2 lata) i moje Path of Neo nie jest takie złe jak opisujesz... pół roku za 1zeta/mies. a potem 89 zeta/mies przez kolejne 1,5 roku za 512 kb/s... A jak to w Neo jest limity są płytkie i lubią sie wieszać