Sciągnąłem sobie grę Black & white 1 z netu i zainstalowałem na kompie mojego brata. Ma on troszkę lepszy komp niż mój a mianowicie ma :
kartę graficzną GeForce Fx5700 Procesor pentium 4 2.8 Ghz i 512 mb ram. Więc zainstalowałem grę B & W na kompie brata ,ustawiłem na max detale , i wszystko pięknie chodzi. Chciałem więc sobie przegrać tę grę na mój komp. Jest on trochę słabszy :
procek Athlon 1.67 Ghz, Karta graficzna KT 400 z chipsetem Via i 512 mb ramu
Więc przegrałem sobie tą grę na płytę i włożyłem płytę do mojego napędu . Przeciągnąłem skompresowane paczuszki z zapakowaną grą na pulpit , wypakowałem, nacisnąłem na setup a następnie zainstalowałem (postępowałem tak samo jak robiłem to na kompie mojego brata.) Po instalacji ustawiłem wszystko na max detale i uruchomiłem grę. Patrzę a tu brzydkie rozmazane i pocięte na kawałeczki tekstury do tego cały obraz zasłaniają kreski i czarne figury geometryczne które migoczą i zmieniają położenie. Po prostu CHAOS!. Pomyślałem sobie że to wina sterowników ale to nie możliwe bo mam zainstalowany najnowszego Direct 9.0c Zresztą kiedyś miałem podobny problem z grą Rayman 3 dlatego zainstalowałem directa 9.0c no i w Raymanie ten problem minął gdy zainstalowałem tego directa. No a tutaj? Zmieniłem szybko z max detali na minimalne i to samo. Zainstalowałem nawet ponownie grę i znowu to samo. A kiedy nacisnąłem Ctrl Alt delete podzas włączania się gry to użycie procesora wynosiło 100%
Co mam robić aby to naprawić?
Proszę pomóżcie!!!!!!!!