Jasne, że można podłączyć mixer od kompa!!!Złącza które widać na zdjęciu jest to tak zwany "cinch"(czincz)!!!Musisz mieć w kompie 2 karty muzyczne albo jedną karte tylko 5.1 albo 7.1(najbardziej znane to Creative Sound Blaster,chociaż z tego co wiem nie są polecane,ale sam taką posiadam;) i już niejeden mixer miałem podłączony u siebie)!!!I jeszcze to zależy na jakim programie virtualnym chcesz pracować...zapewne Traktor albo jakiś Virtual Dj!!!
Podłączanie na 2 kartach: musisz posiadac 2 kable z jednej strony zakończone 2 cinchami a z drugiej małym jackiem 3,5mm!!!chodzi o to że jacki wpinasz u siebie w mixerze LIN 1 bo to ustawienie jest dla kompa i cd-ków a dla gramków masz PHONO i uziemienie,ale to już mniejsza z tym...a drugą strone kabla z jackiem wpinasz w karte muzyczną (zapewne w zielone wejście) głowne!!!i to samo z drugim kabelkiem LIN 2 czyli kanał 2 podpinasz pod druga karte;)
A później jeszcze musisz skonfigurować program na którym chcesz odtwarzać muzyke virtualnie...
Podłączenie na jednej karcie: Na karcie mamy 5 wejśc cyfrowych i robimy to samo co wcześniej napisałem z kablami tylko, że jeden jack wpinamy w zielone(głowne) to bedzie nasz LIN 1 (kanał 1),a drugi kanał LIN 2 wpinamy w drugie wejście obok głownego(zapewne czarne) tak jest w SOUNDBLASTERACH

no i oczywiście trzeba skonfigurować w programie wszystko...a tego nienapisze bo niewiem kto czego bedzie urzywał?!
Jakby ktoś bardzo tego niezrozumiał prosze pisać na maila
Karol16-16@o2.pl
nareczka ;]