Pasowałoby aby miał w sobie normalny telefon (nie koniecznie), Wi-Fi, i obowiązkowo GPS (trochę podróżuje). Co polecacie
  Pasowałoby aby miał w sobie normalny telefon (nie koniecznie), Wi-Fi, i obowiązkowo GPS (trochę podróżuje). Co polecacie  Moje propozycje to :
  Moje propozycje to :HP IPAQ 614c
Mio P560
P.S. Mogą być używane

Pasowałoby aby miał w sobie normalny telefon (nie koniecznie), Wi-Fi, i obowiązkowo GPS (trochę podróżuje). Co polecacie
  Pasowałoby aby miał w sobie normalny telefon (nie koniecznie), Wi-Fi, i obowiązkowo GPS (trochę podróżuje). Co polecacie  Moje propozycje to :
  Moje propozycje to : 
				 Szybko łapie sygnał GPS, w porównaniu do G900 jest głośniejszy i to pod względem rozmów jak i głośnika zewnętrznego. Podobnie jak P535 ale ten ma gorszy uchwyt do nawigacji
 Szybko łapie sygnał GPS, w porównaniu do G900 jest głośniejszy i to pod względem rozmów jak i głośnika zewnętrznego. Podobnie jak P535 ale ten ma gorszy uchwyt do nawigacji  Dodatkowo P750 ma ekran w rozdzielczości 640x480 pix, który dopiero ujawnia tyle pikseli po zmianie softu na nie oficjalny. Oficjalny soft obcina rozdzielczość do 320x240 pix. Do tego klawiatura jak w normalnym telefonie.
 Dodatkowo P750 ma ekran w rozdzielczości 640x480 pix, który dopiero ujawnia tyle pikseli po zmianie softu na nie oficjalny. Oficjalny soft obcina rozdzielczość do 320x240 pix. Do tego klawiatura jak w normalnym telefonie. 

(On najbardziej przypadł mi do gustu, po wyglądzie)
   (On najbardziej przypadł mi do gustu, po wyglądzie)
, ma ogromne możliwości, dobrą baterie, szybko łapie fixa, ma dobry dźwięk i ogólnie jest spokoSzakal12 napisał(a):Mio P560
urządzenie to zakupiłem 14.12.2009

kajtekjr napisał(a):P.S. Widziałem tą aukcje z tym ASUSem wcześniej, tylko nie mogłem sobie przypomnieć skąd znam ten nick
 ..Sprzedaje bo czas na coś nowego..
 ..Sprzedaje bo czas na coś nowego..  Moze SE XPERIA X1 albo HTC Magic
 Moze SE XPERIA X1 albo HTC Magic 
Szakal12 napisał(a):HP IPAQ 614c
ASUS P750
i HTC TYTN II
 Ale jeśli miałbym wybierać miedzy P750 a TyTN II (ma mój kumpel) brałbym jednak P750 ze względu na to że jednak na rozdzielczość 640x480 pix która nie wpływa znacząco na szybkość PDA w stosunku do 320x240 które zaproponowała firma ASUS
 Ale jeśli miałbym wybierać miedzy P750 a TyTN II (ma mój kumpel) brałbym jednak P750 ze względu na to że jednak na rozdzielczość 640x480 pix która nie wpływa znacząco na szybkość PDA w stosunku do 320x240 które zaproponowała firma ASUS  Za HTC przemawia naprawdę wygodna klawiatura QWERTY, wygodniejsza niż w Toshibie G900 i bardzo dużo różnych ROMów.
 Za HTC przemawia naprawdę wygodna klawiatura QWERTY, wygodniejsza niż w Toshibie G900 i bardzo dużo różnych ROMów. 

Lub czy jest możliwość "powiększenia/rozszerzenia" rozdzielczości w HTC do  640x480 pix (soft WM 6.5 możę by to załatwił
 Lub czy jest możliwość "powiększenia/rozszerzenia" rozdzielczości w HTC do  640x480 pix (soft WM 6.5 możę by to załatwił  ) Jestem zielony i nie wiem ...
 ) Jestem zielony i nie wiem ... Pasjonaci natomiast stworzyli ROMy które pracują w rozdzielczości natywnej ekranu (640x480 pix)
 Pasjonaci natomiast stworzyli ROMy które pracują w rozdzielczości natywnej ekranu (640x480 pix) 
Szakal12 napisał(a):A czy nie ma jakiegoś palmtopa z rozdzielczością 640x480 pix i klawiaturką QWERTY + te wszystkie w/w funkcje (łącznie z telefonem)

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości