Aros5 napisał(a):Moje ALC 1150 (też integra) daje sobie z nimi świetnie radę, nie buczą, nie trzeszczą, nawet po rozkręceniu regulatora słychać muzykę, a nie łupanie i piski.
Aros5 napisał(a):To znaczy, że w pełnym zakresie słychać to zamiast tego
Nie wiem o jakim magnetofonie mówisz, może faktycznie był lepszy. Dla mnie te głośniki to najlepszy zestaw komputerowy do 200 zł z jakim miałem do czynienia. Myślałem za to, że audiofile nie zniżą się do takiego poziomu, żeby kupować sprzęt budżetowy...
scofi napisał(a):3/4 ludzi tutaj ma pc-ta za minimum 3 tys. zł/euro
Tres3K napisał(a):scofi napisał(a):3/4 ludzi tutaj ma pc-ta za minimum 3 tys. zł/euro
Bzdura3/4 osób tutaj ma przestarzały sprzęt na AMD (najczęściej PII x4 955, wykręcony). Aros jest jedną z nielicznych osób, które mają, jak ta ująłeś, high-endowy sprzęt. Z drugiej strony, jest to forum komputerowe, więc można się tego spodziewać
scofi napisał(a):a co ty masz do AMD, czyżbyt już od paru lat zaprzestali produkcji procków
scofi napisał(a):4 rdzeniowy AMD Phenom to przestarzały sprzet..?,
Aros5 napisał(a):To znaczy, że w pełnym zakresie słychać to zamiast tego
Nie wiem o jakim magnetofonie mówisz, może faktycznie był lepszy. Dla mnie te głośniki to najlepszy zestaw komputerowy do 200 zł z jakim miałem do czynienia. Myślałem za to, że audiofile nie zniżą się do takiego poziomu, żeby kupować sprzęt budżetowy...
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości