kajtekjr, ja właśnie również , zacząłem od nowa i ukończyłem można powiedzieć tak jakbym chciał pierwsza misje.
Duzo błędów AI naprawdę czasami cofałem się do checkpointow bo AI prosiło się o litość.
np. APC wroga przed baza , schowałem się z ekipa za wzgórzem , wali do nas z działka , no to lekko sie wychylam dając komendę , aby "4" czyli typ z AT1 wypalil w niego i po klopocie , wcześniej ustawiam tryb defens na dane wzgórze , aby się żaden nie wychylił to mi zaczęli wybiegać ! 2 zginelo , Demolition został , no dobra patrze wyciągnąłem AT1 przygotowany na strzał , daje rozkaz ognia , a ten wybiega

podbiega pod samo APC i wyciąga karabin i zaczyna strzelać po gąsienicach , w końcu ginąc. Co najlepsze za 3x razem zaskoczyli chyba o co mi chodzi i wykonaliśmy misje idealnie.
Spojrzałem w statystyki i wyszło że w pierwszej misji przemierzyłem 10 km

z czego ponad 6 km z buta

Ale nie mogłem znaleźć żadnego pojazdu jak wracałem..

hehe.... ja z buta od początku zacząłem biec w dol wyspy , na piechotę , ale przecież tam na końcu jest pusty Jeep osobowy i drugi z karabinem do tego APC na początku jest puste :O , ale nie udało mi się go przejąc , i później z końca mapy jechałem na środkowy cel , gdzie na plaży znalazłem Helikopter transportowy :O i cenzura!... desancik zrobiłem (juz w nocy hehe) na Radar i wioskę

P.S. tez naliczyło mi 10.3km w 1 misji. 6km piechota.
P.S.2. ale teraz sie pytam , czy można tutaj uzbroić ich przed misja , bo w drugiej w nocy przydał by się jak na gwałt tłumik !.