Zaraz zaraz... co masz na myśli pisząc, że w MP3 muza jest i tekst???? Wg mnie Chodzi CI o ID3Tagi! A co do zwolnionego tempa... Może jest specjalnie tak nagrany?olo22 napisał(a):raczej nie są to pliki fake, ponieważ muzyka i tekst jest, ale w kilku krotnie zwolnionym tępie
Co to wspólnego ma z tematem????? jak nie wiesz o co chodzi kolesiowi to NIC NIE PISZ!!!!!ciem napisał(a):powtórze sie: polecam bearShare'a (duzo lepszy niz te kazyy, iMeshe itp)
MUTOPOMPKA napisał(a):A ja wywaliłem Twoją pisaninę....
i już masz "bańkę"..... Za co? Za to!!!! no co jest k*wa... I za to: Jaki chłopie jest tamat???? ODTWARZANIE MP3
A Coś ty napisał????Co to wspólnego ma z tematem????? jak nie wiesz o co chodzi kolesiowi to NIC NIE PISZ!!!!!ciem napisał(a):powtórze sie: polecam bearShare'a (duzo lepszy niz te kazyy, iMeshe itp)
PS. Jeśli masz jakiś problem, to zapraszam na pogadankę na PW. Do tego uważaj chłopie, bo możesz mieć ciepło.... Jeśli znasz ten adres to dobrze, jeśli nie, to się przekonasz: abuse@tp.pl
straszysz? strasz sobie :O mi to wisi
ciem napisał(a):koles sciaga syf z syfskiego programu, a bearshare to nie syf wiec syfu tez nie sciagnie
No to niech Ci to wisi.... Mnie również!ciem napisał(a):straszysz? strasz sobie :O mi to wisi
I czym się przejmujesz? Jeśli ściąga syf to niech ściąga! To nie Ty masz problem, tylko ON.ciem napisał(a):pozatym, koles sciaga syf z syfskiego programu
No i widzisz... Sam korzystam z WinMX-a, emule, Shareazy i BitCommeta i jeszcze żaden syf mi się nie przytrafił! Każdy korzysta z tego, z czego chce i potrafi!ciem napisał(a):a bearshare to nie syf wiec syfu tez nie sciagnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości