rastaD napisał(a):Nie no u mnie w klasie 4 osoby to mają
Ciekawa propozycja ale ja raczej chciałem kupic w zwykłym sklepie a w nim pewnie cena bedzie +100zł Smile Razz
Myślałem raczej nad tym : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20219 tylko mnie ten iTunes zastanawia jak to wogóle działa Smile
guma166 napisał(a):iTunes to sklep gdzie można kupić muze. Ale z kompa lewe emetrójki można wrzucać
rastaD napisał(a):guma166 napisał(a):iTunes to sklep gdzie można kupić muze. Ale z kompa lewe emetrójki można wrzucać
Kupuje... czyli mam jeszcze płacic za to ?:|
guma166 napisał(a):Tak poza tym. Jakby mi dawali Tego iPoda co chcesz kupić to bym za darmo nie brał. Weź Creativa i gra.
t0d napisał(a):co złego? płacisz za markę a nie możliwości. iTunes jest dobry gdy chcesz posłuchać zagranicznej muzyki - z polskich hiciorów zbyt wiele tam nie ma
t0d napisał(a):za 119 PLN (+wysyłka) możesz mieć 2GB odtwarzacz mp3 firmy Korr (:D) - także porównaj sobie ceny..
joel napisał(a):Bierz Creativa i nie patrz na to co mają kumple. No chyba że bardziej ci zależy na oryginalności niż na wygodzie i jakości. Ale porównaj sobie możliwości obu maszynek, a przy tym cenę. Ja jestem sosbiście szczęśliwym posiadaczem Creative MuVo V100 i nie mam się na co skarżyć.No może poza wkurzającym podziałem na "Library A, Library B itd." ;P
rastaD napisał(a):potrzebuje ładny stylowy odtwarzacz mp3 który długo trzyma ... (..)
Co ty chcesz mi wcisnąc ? to że ma 2Gb to nie znaczy ze jest fajnyale dzięki za propozycje....
Pionier napisał(a):Ja polecam odtwarzacz iRiver T10. Kupiłem na allegro za 250zł...
W wersji Amerykańskiej ma radio, 512 MB, a jakość odtwarzanej muzyki jest cudowna!!!
poczytaj na KLIK
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości