[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: t [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: watch [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: unwatch [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3823: Undefined variable: reports o naped lite-on dvd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: VUPlayer • Sysinternals Suite • Internet Download Manager (IDM) • WinSnap • ToDoList • WebCatalog • Ummy Video Downloader • Grammarly for Chrome • UnHackMe
Mam naped litona i podejrzewam ze jest popsuty poniewarz gdy instaluje gre z plyty wywala błąd CRC dodam jeszcze ze prubowalem na kilku plytach a gdy instaluje z dysku dziala .i teraz moje pytanie czy ja moglem to popsuc sam,bo boje sie ze serwis mi wcisnie kit ze popsulem sam dzięki za pomoc
A inne gry są dobre Błąd crc jest to uszkodzenie danych binarnych czyli płytki.
Jeżeli za kazdym razem sie to dzieje nawet na orginalnych płytach to coś jest nie tak z twoim napędem a jeżeli to kilka procent np. 2 z 30 plyt to nie jest to powód do niepokojeń.
[ Dodano: Dzisiaj o 19:18 ] Tak na marginesie bład crc wyskakuje częściej jak plyta jest zabespieczona przed kopiowaniem na twardy dysk czyli filmy dvd.
narazie wszystkie jakie mam czyli dwie na plytach przeztaja sie instalowac w tym samym momencie a te co uruchamiam z wirtualnego obrazu dzialają dodam jeszcze ze orginalną gre mam z gazety to niwiem juz a co do tego jezeli juz jest popsute to czy ja moglem cos rozwalic
sprawdz ta plyte u kogos innego
jak u niego nie wyskocza zadne bledy to znaczy ze twoj naped powoli zalicza zgon
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
sprawa wyglada tak ze
instaluje joanna darc nie dziala
insatluje nfs u2 nie dziala
inastaluje skoki 2003 dziala
kopjuje film avi. na dysk dziala
i co mam o tym myslec ??
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...