masz rację najkorzystniejsze rozwiązanie dla wszystkich jedni wybiorą stary którym ten sie nie podoba a drudzy tenPan W. napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem byłoby dać wybór
masz rację najkorzystniejsze rozwiązanie dla wszystkich jedni wybiorą stary którym ten sie nie podoba a drudzy tenPan W. napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem byłoby dać wybór

wojtas19162 napisał(a):jeszcze jedno jesli ktos ma w profilu gygy to teraz nie widac czy jest dostepny czy nie

) i postami i pogrubi kreski w tabelkach
 ) i postami i pogrubi kreski w tabelkach 

Nie wiem czy było bo nie czytałem całego tematu ale na głównej stronie przydało by się to wybierani skina między tym a co był.

Ronaldinio napisał(a):Za jasny
 ) i widzi że za biało..
  ) i widzi że za biało..Z@K napisał(a):Kolor pochwał
Ronaldinio napisał(a):dłużej się wczytuje
Ronaldinio napisał(a):i ogólnie wydaje się że to już nie te same dob re programosy.

Reveler napisał(a):szybciej się wczytuje

Reveler napisał(a):Brawa dla MaTiego

Reveler napisał(a):Brawa dla MaTiego
 pozdrawiam
 pozdrawiam

hakerek napisał(a):po co? to jest dodatkowa modyfikacja... W zupelnosci starczy mozliwosc zmieniania stylu w profilu. To jest kilka sek roboty, wiec nie wiem dlaczego sie tak bronicie przed tym

Podejrzewam że to tylko wygląd proponowany, testowy i dopiero 1 grudnia będzie dopracowany.
  Podejrzewam że to tylko wygląd proponowany, testowy i dopiero 1 grudnia będzie dopracowany.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości