Fallen,
3D na razie nie polecam, ceny sa ogromne, ta pierwsza generacja TV 3D to za chwile będzie niczym w porównaniu do 2 generacji, ktora zaraz sie ukaże i tylko strata pieniędzy moim zdaniem, 3D jak na razie jedynie do PS3 i gier, ktore dopiero wchodzą na rynek jak GT5 czy Killzone3... ale moim zdaniem nie potrzebny bajer. Filmy to inna sprawa.
LED, ogólnie dzieli sie jak na poczatku w LCD HD Ready i FULL HD, ledy maja to, ze sa podświetlana i to jakby jest nie pelny LED tylko namiastka tego co daje ta technologia, ale to już o wiele wyższa cena, co nie znaczy, ze nie opłaca sie ich kupować. Jest on opłacalny ze względu na ślicznie oddane barwy, kontrast, ostrość i szczegółowość obiektów.
Do tego sa małe i prawie nic nie pobierają prądu.
Zwykły LCD odpada, ponieważ za takie pieniądze nie ma co się już bawić w tego rodzaju TV.
Co do Plazmy... dla mnie zawsze były słabe, często padały i słabo się na nich grało o wiele lepiej obraz wyglądał na LED/LCD co innego Plazma i oglądanie filmów...
Panasonic TX-P50GW20 , heh 3 tygodnie temu mojemu Wujasowi dokładnie w tym modelu, zrobiły się dwa niebieskie pasy przez ekran

.. od tak

i "rozgrzewa" się strasznie długo, ale to nie pierwszy przypadek mi mówił.
Ja Polecam :
Philips 46" LED 46PFL5605HPhilips jak i Sharp maja niesamowicie dobre matryce, wiec jesli o to chodzi nie ma sie o co martwic, reszta to po prostu poezja moim zdaniem, nieziemskie wrecz nasycenie, kolory oraz technologia do tego 100Hz i świetna jasność, dobry czas reakcji ... czy coś dodać ?