kajtekjr napisał(a):i jak narazie 0 odzewu z ich strony.....
moze dlatego ze
a
kajtekjr napisał(a):bo wiek <18 ;/
kajtekjr napisał(a):i jak narazie 0 odzewu z ich strony.....
kajtekjr napisał(a):bo wiek <18 ;/
podobno w czwartym kwartale tego roku doczekamy się sopiero sim'ek w kioskach
nie bałeś sie adresu podac i nr teleonu??
King Tee napisał(a):Ja czytałem w artykule dla Pulsu Biznesu że komercyjne wejście na rynek będzie pod koniec pierwszego kwartału 2007
King Tee napisał(a):obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych które są zazwyczaj przestrzegane zwłaszcza przez firmy tego kalibru.
jager napisał(a):ja tam wysylalem ankiete do nic juz dawno reklama na gg kiedys byla) ale jakes problemy z wysylaniem byly a potem i tak sie nie odzywali nawet jak sie wyslalo..... moze konkurs to sciema ktora ma naklonic do wchodzenia na strone i patrzenia na oferte lub cos podobnego
King Tee napisał(a):W razie łamania ustawy o ochronie danych osobowych można dochodzić swoich praw
King Tee napisał(a):Nie tylko do Ciebie dzwonili. Do mnie też dzwonili i do kilku moich znajomych. Podobno telefony do testów ma dostać około 20 000 ludzi.
a czemu od razu mamy zakladac ze nasze prawa beda lamane? wyrazajac zgode wiedzielismy na co sie decydujemy
Buszinio napisał(a):zarejestrowałem sięjak kogoś wybiorą z was to napiszcie tutaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości