Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nowy komputer • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • FolderSizes • DAEMON Tools Ultra • DriverEasy • Syncovery • Farbar Recovery Scan Tool • PotPlayer
Witam wszystkich mam do was prośbe... jeśli chodzi o komputery jestem cienki nie wiem co dobre a co kiepskie... juz wyszedłem z wprawy przez 2 letnie nie interesowanie sie komputerami... chce teraz zakupić nowy komputer czy moglibyście mi cokolwiek polecić... tak aby komputer śmigał przez conajmniej 2-3 lata ( mój ostatni pc żył 7 lat bez zarzutu wydałem prawie 5 tys PLN ) nie chodzi tutaj o kompa na którym bede 24 na dobe grał... choć na bank bede chciał pograć... ale pc razcej bedzie mi potrzebne do grafiki komputerowej blendera itp itd... no i oczywiście skrecaniu filmów... wiec prosze o pomoc kwota jaka dysponuje to 3000tys PLN... pc ma być bez monitora... z góry dzieki za pomoc!!