1. Nie wiem dlaczego ale od jakiegos czasu mam taki problem ze raz jak ktos do mnie dzowni to raz gra moj wlasny dzwonek, a raz gra standartowy Nokia Tune. Dodam ze nic nie grzebalem w dodawaniu odpowiednich dzwonkow do odpowiednich osob w ksiazce. Nawet przy tej samej osobie sie to dzieje, raz dzwoni jest si a raz dzwoni i jest Nokia Tune.
2. Telefon wylacza mi sie czasami sam z siebie nie wiem dlaczego. Nie ma to nic wspolnego z tym czy bateria jest slaba czy naladowana. Jeszcze mam takie pytanie odnosnie tego problemu, czy wygaszacz ekanu z zegarkiem powinien byc widoczny caly czas czy on znika po jakims czasie?
3. Slyszalem o problenie z Nokiami miawnocie za polskie znaki zjada 100 znakow w smsesie. U mnie ten problem pojawil sie dopiero po pol roku uzytkowania telefonu bo na poczatku wszystko bylo si. Pytanie mozna jakas poprawie sciagnac z netu czy jakos inaczej to sie da naprawic ?
4. To raczej pytanie, nizeli problem. Czy tam tez jakos tak dziwnie Joystick sie zacina ? ( To pytanko kieruje rowniez do posiadaczy zwyklej N73

Dziekuje z gory zawszelaka pomoc i Pozdrawiam