przez Manieq 05 Lut 2011, 00:42
Oj kolego, zarzucasz mi pisanie bredni, co jest nie miłe.
Spica. Otóż telefon z dotykowym ekranem. Zacznijmy od tego, że jest on pojemnościowy. Kombinowałem na każdy możliwy sposób, pisanie smsów jest koszmarne. Zmieniałem klawiatury, wrzuciłem swype i nadal bez efektu. Muzyka. Telefon nie nadaje się ani na głośniku, ani na słuchawkach do słuchania muzyki. Dowolna nokia xpress music przebija Spice. Aparat. Niby to 3.2 mpx a żadna rewelacja. Zdjęcia wieczorem wychodzą jakbyś robił zwykłym VGA od motoroli V3. GPS. Zanim się połączy trzeba poczekać 5-6 minut. A jak się połączy, to często gubi sygnał. A teraz ass wieczoru. Wgrywanie softu. Wrzucimy mu soft, jesteśmy zadowoleni, po kilku dniach co się robi ? Nie można odebrać połączenia bo telefon łapie jednego wielkiego laga. Nie raz robiłem restart z tego powodu. Odradzam zakup tego telefonu, gdyż nie jest to telefon dla osoby w moim wieku być może. Mam 17 lat. Obecnie posiadam N95 8GB. Wszystko byłoby fajnie, gdyby szybciej USB chodziło. W cenie do 500 złotych można wyrwać SE X8 z dotykowym ekranem. Też przyjazna maszynka, lepsza od spicy. Ewentualnie Flipout, ale to zabawka dla nastolatków.
Sprzedam / zamienię Asusa TF101 16GB + Dock.