Proszę tylko od razu nie kasować mojego tematu, bo szukałem i nic nie znalazłem.
Mam taki problem: Od wczoraj coś mi się stało z officem, że przy próbie zapisu dokumentu (word, excel) lub po wciśnięciu F12 wyskakuje klepsydra i program (word, excel się zawiesza). przeinstalowywalem juz offica 2 razy i naprawialem instalacje. wirusow nie mam bo juz kilkanascie razy przeskanowalem komp wczorajszym arcavirem i mam wlaczony monitor antywirusowy. wszystko inne działa bez zarzutu. Mam XP professional z SP2.
Niewiem co jest bo stało się to "samo z siebie" kiedy moja siostra pisała wczoraj prace magisterska to se co chwile zapisywala w razie czego. a w pewnej chwili kiedy sie pomylila chciala wcisnac Backspace zeby zmazac literke i zamiast tego wcisnela F12. Wtedy program się zawiesił, ale po jego ponownym uruchomieniu udało się odzyskać to co napisała, lecz już wtedy nie mogła tego zapisać. (zawieszanie się worda).
co moge zrobić, czy pozostaje tylko format? a moze wystarczy jakos zrobic "naprawe" instalacji Systemu?
prosze o szybka pomoc
pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 15:37 ]
C:\DOCUME~1\ppp\USTAWI~1\Temp\WER0431.dir00\WINWORD.EXE.mdmp
C:\DOCUME~1\ppp\USTAWI~1\Temp\WER0431.dir00\appcompat.txt
zawsze w szcegolach bledu wyskakuja tylko takie pliki, tylko nazwa folderu pogrubionego sie zmienia