Nie da się tam wziąć Disabled, nie ma takiej opcji do wyboru. Oto, co tam jest:

Domyślnie mam zaznaczone to pierwsze.
Dodano 11.12.2011 13:35:48:No kurde, nareszcie się udało. Przeczyściłem cały rejestr CCleanerem - znalazło bardzo dużo problemów i musiałem je naprawiać na 4 razy, bo za każdym razem znajdowało więcej. Kiedy już wszystkie wywalił, uruchomiłem program Driver Sweeper i wywaliłem kompletnie wszystko, co miało nazwę Nvidia. Potem odpaliłem komputer w trybie awaryjnym. Zamknąłem kreatora i uruchomiłem instalację ze ściągniętego instalatora do sterownika. Oczywiście zakończyło się niepowodzeniem, ale przynajmniej zrobił się folder C:\Nvidia z jakimiś plikami w środku. Zmuszało mnie do zrestartowania komputera, ale mu nie pozwoliłem. Wtedy wszedłem w Panel Sterowania-->Dodaj nowy sprzęt. Znalazło mi kartę graficzną i zainstalowało właśnie z tego folderu Nvidia. Pełen nadziei odpaliłem komputer w normalnym trybie, wchodzę w dxdiag i wreszcie jest, mam zainstalowany najnowszy sterownik. Już myślałem, że mam uszkodzoną kartę graficzną. Nadal nie wiem co z tym biosem i przy następnej aktualizacji pewnie znowu będą takie jaja, ale przynajmniej wreszcie się udało.