Proszę o wyrozumiałość...

adamo1592 napisał(a):nie wiem jak sprawdzić kartę muzyczną.
Wojtasgls napisał(a):Podaj nazwe i model plyty glownej.. ( sprawdzisz to programem everest lub odkrecajac obudowe i bedzie napisane gdzies miedzy slotami)
Jesli to jest laptop podaj nazwe i symbol laptopa.
To w koncu masz zainstalowana k. dzwiekowa czy nie? Masz tylko sluchawki czy jakies glosniki tez.? Wlacz np. wiampa jakas piosenke i sprawdz czy leci muzyka w glosnikach.
Poprosze menu start - panel sterowania- system - zakladka sprzet- menedzer urzadzen- klikasz dwa razy na kontroler dzwieku grafiki i gier tak zaby sie otworzylo robisz screena i wstawiasz na forum. Jak przy ktoryms jest znak zapytania zolty lub wykrzyknik otwierasz to i tam bedzie napisany kod bledu rowniez go podajesz tutaj.
adamo1592 napisał(a):Moja karta to Intel 82801GB ICH7
Wojtasgls napisał(a):1. sciagasz stery z tad:
http://www.gigabyte.pl/products/mb/driver/ga-8i945gmf.html
2. usun z tad
menu start - panel sterowania- system - zakladka sprzet- menedzer urzadzen- klikasz dwa razy na kontroler dzwieku
sound blaster 16 lub 32.... ( to mnie bardzo ciekawi odkrec obudowe i sprawdz czy nie masz w slocie pci k. dzwiekowej)
oraz Realtek high definition audio..
I wtedy instalujesz sciagniete stery..
Wojtasgls napisał(a):szczerze mowiac niewiem
sciagnij dwa zainstaluj pierwszy.. jak nic to drugi.sprobuj. Popsuc sie nic nie da
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości