znow same problemy z moim kompem...
otoz włączam sobie NFS MW i gram na rozdzialce 800*600 kiedys nie mialem zadnych ze tak powiem PRZYCINEK, otoz podczas grania gra staje tak jakby na 2-5 sekund i jakby wisiała, ale po chwili leci dalej

2 sprawa jak minimalizowalem NFSA zeby cos tam zrobic to na pulpicie pokazał sie czarny wykrzyknij na zołtym tle ostrzegawczym i pisalo ze minmalna wartosc pamieci zostala przekroczona czy cos takiego..nie pamietam dokładnie. tego tak samo wczesniej nie mialem

3 sprawa
od samego początku odkąd dostalem nową płyte głowną zauwazylem ze wentyl na procu strasznie głosno buczy.czyjnik w EVERESCIE wskazuje mi teraz kolo 5500RPM, wczesniej na starej plycie bylo normalnie kolo 2600-3000.
aha i takie moje male spostrzezenie ze wentyl na procu KRECI SIE W LEWO I cenzura! POWIETRZE DO RADIATORA, czy to jest normalne??
bo na starej plycie krecił sie w prawo i WYDMUCHIWAŁ powietrze z radiatora. wiec moje pytanie, czy wentyl na procu ma za zadanie WDMUCHIWAC powietrze czy wydmuchiwac cieple odprowadzone przez radiator. aha i czy kreci sie w lewo przez to ze został zle podpiety do zasilania??

umieszczam to w hardware bo mysle ze to wszystko jest winą sprzetu