Pamiatki
Aha i ktury lepszy zasilacz pod zestaw mój??
CHievtec 1
Chievtec 2
Tylko zebym mial komplet zlaczy pod dfi infinity 24pin co najmniej 3ata i pod radek 4850
JolZiomo napisał(a):Aha i ktury lepszy zasilacz pod zestaw mój??
JolZiomo napisał(a):bo wziałbym netto i by bylo taansze co bycie mi poradzili??
Pamiatki
JolZiomo napisał(a):A w pamieciach co jest prócz pudełka??
Główne złącze ATX 20-pin: Tak
Główne złącze ATX 24-pin: Tak
Pomocnicze złącze ATX 12V 4-pin: Tak
Serwerowe złącze EPS 8-pin ATX 12V: Tak
Ilość złączy PCI-E 6-pin: 2
Ilość złączy Molex 4-pin: 6
Ilość złączy Serial ATA: 4
Ilość złączy Floppy 4-pin: 1
JolZiomo napisał(a):cobyscie mi radzili kupic teraz radka 3850 czy doskladac do 4850??
Czy polecalibyscie mi kupowac na allegro??Wiem ze nie zawsze przysylaja to co chcemy no ale jest duzo taniej pliss o porade od tych co kupowali.
JolZiomo napisał(a):Czy moja płyta DFI INFINITY NF ULTRA M-2 posiada wejscia dysku twardego SATA CZY SATA2
JolZiomo napisał(a):PoLECCie mi jakis dysk twardy z apollo w cenie do 160zl jakby mi kasy cos zostalo to bym wymienil bo mam 80GB na PATA.
JolZiomo napisał(a):A jaka jest róznica wydajnosci podajcie w procentach głownie chodzi o radka 3850 Z PAMIECIA 256 w porównaniu z geforce 8800gt i 9600 i radeon 4850.??
JolZiomo napisał(a):Moglibyscie mi polecic NAJTANSZA geforce 8800GT nie z Allegro.
JolZiomo napisał(a):Moze byc nawet 256mb pamieci.
JolZiomo napisał(a):No a ktura jest lepsza geforce 8800GT 512MB czy radeon 3850 256mb??
JolZiomo napisał(a):No a ktura jest lepsza geforce 8800GT 512MB czy radeon 3850 256mb??
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości