http://img485.imageshack.us/img485/8436/max2eh.jpg

GIGABYTE napisał(a):JEST!!!

Wkońcu moge grać w Nfs MW

Jest wywalone. A czy mozna wyłączyć rozmazywanie się ekranu?
 Rozmazywanie ekranu, tego sie chyba nie da wylaczyc ... no chyba ze zamontujesz sobie gorsza karte grafiki heh
 Rozmazywanie ekranu, tego sie chyba nie da wylaczyc ... no chyba ze zamontujesz sobie gorsza karte grafiki heh  

nasiek napisał(a):GIGABYTE napisał(a):JEST!!!

Wkońcu moge grać w Nfs MW

Jest wywalone. A czy mozna wyłączyć rozmazywanie się ekranu?
No mowilem Ci, ze w koncu bedzie dzialac, jak bedziessz mial dobry obraz 1 cdRozmazywanie ekranu, tego sie chyba nie da wylaczyc ... no chyba ze zamontujesz sobie gorsza karte grafiki heh

arus_fisch napisał(a):SKĄD MOGE WZIĄĆ PROGRAM SafeDisc4 Pomóżcie

Qrcze pomozcie mi !!
  Qrcze pomozcie mi !!  i na tym sie konczy moje granie ... Nie moge odpalic gry wyskakuje mi zebym wlozyl poprawna plyte .. Pomuzcie mi !!
 i na tym sie konczy moje granie ... Nie moge odpalic gry wyskakuje mi zebym wlozyl poprawna plyte .. Pomuzcie mi !!qbolezo napisał(a):Siemanko ja mam problem. Gdy zainstaluje gre (mam gre na 4 CD) wyskakuje mi obrazek i dalej kichaQrcze pomozcie mi !!
[ Dodano: Dzisiaj o 16:57 ]
Qrde moj problem wyglada tak ...
instaluje gre - OK
kopiuje cracka - OK
odpalam gre -i na tym sie konczy moje granie ... Nie moge odpalic gry wyskakuje mi zebym wlozyl poprawna plyte .. Pomuzcie mi !!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości