BO TE KTURE SĄ PODANE TO JUŻ SPRAWDZIŁEM I NIE ZBYT DZIAŁAJĄ:)
NAPRADĘ PLIS JAK COŚ MOJE GG 7715886.
Z GÓRY DZIĘKI

ftp://213.130.16.80/Games/HFS_Most_Wanted/ 

http://m2010.gamecopyworld.com/download.php?d=2005&f=NFS_MOST_WANTED_SAFEDISK_CRACK_BY_CRiMiNALS!rar

a kilka osób jak widze ma problem z tym samym otóż gdy włączam gre wyskakuje mi bład aplikacji speed.exe!Może komuś udało się to już naprawić??ja siedze nad tym trzeci dzień robiłem wszystko zgodnie z instrukcją jaką tu przeczytałem pare razy kolega też mi instalował tak samo i co i nic mam dalej ten głupi problem.
 a kilka osób jak widze ma problem z tym samym otóż gdy włączam gre wyskakuje mi bład aplikacji speed.exe!Może komuś udało się to już naprawić??ja siedze nad tym trzeci dzień robiłem wszystko zgodnie z instrukcją jaką tu przeczytałem pare razy kolega też mi instalował tak samo i co i nic mam dalej ten głupi problem.

)
)  

:|

:shock:

)
)  

albo otwieracie folder zwykly i tam gdzie macie u gory link foldera czyli naprzyklad C:\Dokumente und Einstellungen\Admin\Desktop... obojetnie jaki tam wklejacie ten link i enter
 albo otwieracie folder zwykly i tam gdzie macie u gory link foldera czyli naprzyklad C:\Dokumente und Einstellungen\Admin\Desktop... obojetnie jaki tam wklejacie ten link i enter   (tak dziala w winXP)
  (tak dziala w winXP) jest jakis sposób ??
 jest jakis sposób ??D>K>A napisał(a):Sposub uruchomienia GRY
Obraz plyty odpalasz za pomoca Alkochol
sciagasz to z http://rapidshare.de/files/6833660/sd4hide.exe.html
Odpalasz klikasz HIDE ...............have fun jak cos nie dziala to piszcie !!

Na rozdziałce 1280x1024 i chodzi płynnie,bez jakiekolwiek zawiechy
 Na rozdziałce 1280x1024 i chodzi płynnie,bez jakiekolwiek zawiechy  

Sam w to nie wierze ale jestem happy
 Sam w to nie wierze ale jestem happy  Gierka wypas.Sciagnąłem ją z torrenta.Wypasik
 Gierka wypas.Sciagnąłem ją z torrenta.Wypasik  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości