przez Kenji 28 Lut 2009, 00:47
TSAP, grałeś na swoim piecu z podpisu? Wymagania ma trochę... hmm. Chętnie bym zobaczył czy Polacy przyłożyli się do gry. Być może to będzie hitem, bo nie widziałem kiepskiej polskiej gry. Wiedźmin.. najlepszy RPG w jakiego grałem. No dobra.. ide zobaczyć co mi YT powie o tej grze

.
EDIT:
Hmm.. po obejrzeniu filmiku... . Na pierwszy rzut oka : nudy! Chodzisz, strzelasz do potwora, lecisz dalej, klikasz to i to... i znowu to samo. Ta lewa łapa... no dajcie spokój. Chyba mogliby się postarać i wymyślić coś ciekawszego. Z tego co wiem gra jest robiona na silniku od Painkillera . Do Painkillera również podchodziłem ostrożnie. Jak dla mnie to wszystko trochę jest za nudne! Odgrzany kotlet. Ale zobaczymy, jeśli odpalę to na swoim piecu to.. zobaczymy

Nie mogę tak oceniać gry na pierwszy rzut oka. Ale grałem w naprawdę duuużoooo fpsów i wymagam. Gdyby to była moja pierwsza gra to.. :OOOO gały na wierzchu, ale jako doświadczony maniak... powtarzam: nudy...
GeForce Palit 7300GT 256MB, C2D E4500, ModeCom Carbon 530W ,MSI P35/G33 Neo, 5GB DDR2, 80 GB HDD ATA, Mitsubishi Diamond Pro 2070™, SE W610i + 512 MB SD